ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Συντονιστής: GATE 5

<<

george

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 425

Εγγραφη: Αύγουστος 21st, 2009, 11:41 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 10th, 2010, 1:43 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μπορεί να είδαμε καλύτερη μπάλα φέτος, όμως το αποτέλεσμα αν μετρά τότε είμαστε χειρότεροι από πέρισι. Δεν πρέπει να μείνει στο απυρόβλητο ο τέως κόουτς και για το φετινό ρόστερ της ομάδας. Την άφησε με δυο κεντρικούς αμυντικούς, Τεράστιο αυτό το λάθος που το πληρώνουμε κάθε αγωνιστική. Από την αρχή της περιόδου δε θυμάμαι αγώνα που να μην τρώμε γκολ ακόμα και από μικρότερες ομάδες. Όσοι είδαν τον αγώνα με το Βατανιακό θα καταλάβουν πολύ καλά τι λέω. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τώρα μέχρι το Δεκέμβρη είναι η ψυχολογία αν και με αυτήν μόνο δεν μπορείς να πάρεις αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι αλχημεία μπορεί να σκαρφιστεί ο καινούργιος κόουτς για να καλυτερεύσει την τραγικότατη εικόνα της άμυνας.
ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
<<

pate

Δημοσ.: 1263

Εγγραφη: Αύγουστος 15th, 2009, 12:10 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 12th, 2010, 11:03 am

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Αναλογιζόμενος την μεγάλη ευθύνη των λόγων και πράξεων μου θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους και να τους πω ότι καλή είναι η κριτική αλλά πρέπει να σκεφτούμε όλοι πιο συνετά και να δούμε την επόμενη μέρα.
Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει μπει σε ένα κύκλωνα και ότι δύσκολα θα βγούμε από αυτή την φουρτούνα.
Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν γιατί η διοίκηση παίρνει αποφάσεις χωρίς να συνεκτίμα τις αντιδράσεις του φιλάθλου κόσμου του Πιερικού.
Από την ημέρα προσλήψεις του νέου προπονητή με όσους έχω μιλήσει όλοι είναι αρνητική με την πρόσληψη του.
Τη να κάνουμε η ιστορία δεν διαγράφετε για τα λόγια και πράξεις μας.
Σας μεταφέρω αυτούσια το μήνυμα που έλαβα στο κινητό αμέσως μετά την ανακοίνωση προσλήψεις και όχι από κάποιον περιστασιακό φίλαθλο αλλά από σημαντικό στέλεχος της θύρας 5 (όπως και ο Πιερικός για μένα .Ο Διαμαντόπουλος με αυτά που είπε τότε στο ΒΟΛΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ για μένα είναι τελειωμένος ).
Σας παρακαλώ πέστε μου εσείς αν θα απαντούσατε σε αυτό το παιδί που από μικρός τρέχει για την ομάδα τη να του πω,φυσικα και δεν απάντησα στο μήνυμα του γιατί δεν είχα τη να πω.
Η προσωπική μου άποψη για τον νέο προπονητή διαχωρίζετε σε Δίο όψεις την ατομική και την προπονητικη.Για την ατομική σέβομαι τον Σταυρο Διαμαντοπουλο σαν καθηγητή μου και δάσκαλο μου,Αλλα σαν προπονητή μετά τα όσα έγιναν παλιά είναι αρηντικη,οχι οτι δεν είναι καταξιωμένος προπονητής αλλά ότι εντάξει εμείς οι φίλαθλοι πολλές φόρες βλέπουμε όλο το πακέτο.
Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε ανεξέλικτες αντιδράσεις από μερίδα φιλάθλων που το θέμα του προπονητή ήταν η φλόγα που άναψε το φυτίλι της αγανακτήσεις.
Κάνω έκκληση σε όλους μας να χαλαρώσουμε και να δούμε τα πράγματα πιο συνετά γιατί περνάμε μια μεγάλη φουρτούνα και στο καράβι που λέγετε ΠΙΕΡΙΚΟΣ είμαστε όλοι μέσα.
Η ομάδα χρειάζεται ποδοσφαιρικά νίκες τουλάχιστο 3 με 4 για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να υπάρξει μια ηρεμία που σίγουρα δεν έχει τώρα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5
<<

νουσιος

Δημοσ.: 53

Εγγραφη: Μάιος 4th, 2010, 4:35 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 12th, 2010, 5:48 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Σίγουρα δεν άρμοζαν τα λόγια του για τον Πιερικό μας , αλλά δεν είμαστε για μιά μέρα στην ομάδα . Να μη μένουμε τόσο στο ποιός είναι τώρα προπονητής και ποιός αύριο. Αυτοί έρχονται και φεύγουν από τις ομάδες. Εμείς είμαστε συνέχεια και μιά ζωή.
Προτείνω λοιπόν συμμετοχή του κόσμου σε όλους τους αγώνες και όπου πρέπει , να τους διορθώνουμε με τα λεγόμενά μας και τις επιστολές μας σαν φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας. Ηρεμία λοιπόν και να τους έχουμε απ' το κοντό .
<<

george

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 425

Εγγραφη: Αύγουστος 21st, 2009, 11:41 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 14th, 2010, 1:36 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δυστυχώς η ομάδα δεν περπατά και από ότι φαίνεται η μάχη της επιβίωσης θα είναι σκληρή. Κατά την άποψή μου η ομάδα φτιάχτηκε για να παίζει μπάλα και όχι να παίρνει αποτελέσματα. Από ότι φαίνεται έχουμε τα ίδια όπως την εποχή Κοστ. Με τη διαφορά τότε δεν είχαμε επίθεση ενώ τώρα δεν έχουμε άμυνα. Μπορεί να έχει ο καθένας την άποψή του στο θέμα του προπονητή και για μένα πρέπει να βγει και να δηλώσει συγγνώμη για εκείνες τις δηλώσεις, όμως η ομάδα δεν φταίει σε τίποτε και η συμπαράσταση μας πρέπει να ελιναι διαρκής. Οι οπαδοί μια ομάδας φαίνονται στα δύσκολα και όχι όταν νικάει. Το ερώτημα που μένει αναπάντητο. Την καλύτερη άμυνα της περισινής περιόδου ποιος ανεγκέφαλος τη διέλυσε;
ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
<<

pierikos

Δημοσ.: 63

Εγγραφη: Αύγουστος 14th, 2009, 10:23 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 14th, 2010, 5:05 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Αυτός που έκανε τις διαπραγματεύσεις για τις λύσεις/ ανανεώσεις των συμβολαίων + αυτός που δεν είχε προβλέψει να ανανεώσει έγκαιρα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Το ποιοι είναι αυτόι, το γνωρίζουμε όλοι
<<

pate

Δημοσ.: 1263

Εγγραφη: Αύγουστος 15th, 2009, 12:10 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 23rd, 2010, 10:55 am

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ?
ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ?
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5
<<

νουσιος

Δημοσ.: 53

Εγγραφη: Μάιος 4th, 2010, 4:35 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 23rd, 2010, 1:04 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

..ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΜΑΣ , ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ......... :shock: :( :o
<<

DIO

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 144

Εγγραφη: Αύγουστος 18th, 2009, 12:15 pm

Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση Νοέμβριος 23rd, 2010, 1:40 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Κάτσε να βγάλω μαντήλι να κλάψω...
PIERIKOS CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ....ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ... ΠΙΕΡΙΚΟΣ
<<

pierikos

Δημοσ.: 63

Εγγραφη: Αύγουστος 14th, 2009, 10:23 am

Δημοσίευση Νοέμβριος 23rd, 2010, 4:04 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Λοιπόν η ΠΑΕ θα στηρίξει τον μεγάλο (64χρονο) κόουτς Σταύρο μέχρι τις αρχές του δεύτερου γύρου. Στο παιχνίδι με τη Βέροια, ο ΠΙερικός θα χάσει 0-3 από την ομάδα του Σούλη και ο Διαμαντόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν. Την επαύριο του αγώνα ο Σούλης παραιτείται αφήνοντας αιχμές εναντίον πάντων, και την επόμενη μέρα επιστρέφει στον Πιερικό για να σώσει την ομάδα. Η ομάδα πράγματι σώζεται τις τελευταίες αγωνιστικές, με σύμμαχο την τύχη, το πάθος των παικτών, τον κόσμο που επιστρέφει, τη δραστηριοποίηση των παραγόντων και στη λήξη του πρωταθλήματος ο πρόεδρος εξαγγέλει: τριετές πλάνο με στόχο την άνοδο!

:mrgreen:
<<

liontas

Δημοσ.: 50

Εγγραφη: Σεπτέμβριος 21st, 2009, 2:30 pm

Δημοσίευση Νοέμβριος 24th, 2010, 1:00 pm

Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ρε συ, αυτό το έχω δει!!!
Με τον Αλ Πατσίνο ήταν.... αλλά δεν θυμάμαι σε ποιον κινηματογράφο.


ΥΓ Φίλε pierikos, στο ίδιο έργο θεατές είμαστε έτσι κι αλλιώς. ;)
Προηγούμενη

Επιστροφή στην ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-10

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr