Δημοσίευση Ιούνιος 28th, 2012, 12:17 pm

Τέλος ο Χατζησήσης απο τον Πιερικό

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012


Τέλος ο Χατζησήσης απο τον Πιερικό


Τίτλοι τέλους μπαίνουν, όπως φαίνεται, στη σχέση των μελανόλευκων με τον Χατζηζήση, μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας (με ένα μονοετές διάλειμμα πρόπερσι, όταν μεσολάβησε η θητεία του στη Δόξα Δράμας). Το συμβόλαιο του 34χρονου δεξιού μπακ με την ομάδα της Κατερίνης έληξε και δεν θα ανανεωθεί, αφού καταρχήν οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Επίσης, ο Γιώργος Χατζηζήσης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δεν παραμένει στον Πιερικό και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην πλούσια καριέρα του, αφού πρώτα ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, για τα περσινά οφειλόμενα προς το πρόσωπό του, ώστε οι δυο πλευρές να «καθαρίσουν» από εκκρεμότητες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Χατζηζήσης ανέφερε στη mikriliga.com: «Όπως φαίνεται ο κύκλος μου στον Πιερικό έκλεισε. Πέρασα πολλά χρόνια στην Κατερίνη και ωραία χρόνια. Πλέον πρέπει να αποχωρήσω και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, ήδη έγιναν κάποιες πρώτες φιλολογικές επαφές. Ίσως κάποτε γυρίσω στον Πιερικό από άλλο πόστο».
Υπενθυμίζεται ότι από την ομάδα της Πιερίας έχουν ήδη αποχωρήσει δεδομένα οι Πέντα, Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι, Πουλόπουλος και Τσιντώτας, ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμα εκκρεμότητες.

αναρτηση στο pieriasport.gr