Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

<<

ΦΡΑΤΕ

Δημοσ.: 737

Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2009, 8:57 pm

Δημοσίευση Απρίλιος 11th, 2012, 1:10 am

Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

Ευχές από την οικογένεια του Πιερικού για την 51η επέτειο και για το Άγιο Πάσχα

Με αφορμή την γενέθλιο ημέρα της ίδρυσης του Πιερικού και των Άγιων ημερών του Πάσχα οι εκπρόσωποι της Πιερικής οικογένειας, αποκλειστικά και μέσω του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού, στέλνουν τις ευχές τους στο φίλαθλο κόσμο της Πιερίας.

Κώστας Παπαδόπουλος (Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός): Ο Πιερικός γέννημα δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, του Μέγα Αλέξανδρου και του Ολύμπου, συνένωσε ότι αποτυπώνεται στο έμβλημα της ομάδας μας. Ο Μέγας Αλέξανδρος εκφραστής της Μακεδονίας και ο Όλυμπος της Πιερίας.
Η ομάδα μας είχε μια διαδρομή που καταξιώθηκε στην πορεία με τις αναμετρήσεις και τις νίκες απέναντι στις ομάδες του ΠΟΚ και της Θεσσαλονίκης, με τις ανυπέρβλητες εμφανίσεις των αθλητών μας που εξέφραζαν την περηφάνια όλης της ελληνικής επαρχίας. Είναι μεγάλη η ευθύνη να βρισκόμαστε στο τιμόνι της ομάδας για να κινηθούμε με την ίδια λογική και να πετύχουμε αυτή η ομάδα να ξανακάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της υπαίθρου.
Έχω την πεποίθηση πως σε αυτήν την ιστορική στιγμή θα επανέλθουμε στα σαλόνια του ποδοσφαίρου και θα γεμίσουμε με χαρές τα Σαββατοκύριακα των Κατερινιωτών. Εύχομαι στους παίκτες, στις οικογένειες τους, στο προπονητικό τιμ, στα ερασιτεχνικά σωματεία, στους φιλάθλους, σε όλη την οικογένεια του Πιερικού υγεία και ζεστασιά με τις οικογένειες τους και να μην λησμονούμε όλοι στην κρίσιμη εποχή που ζούμε ότι τα πάθη διαδέχεται πάντα η Ανάσταση.
Πασχάλης Τσιτιρώκης (Πρόεδρος του Ερασιτέχνη): Με την ευκαιρία των 51 χρόνων από την ίδρυση του Πιερικού σε συνδυασμό με την υπέροχη πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα, εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να ανέβει εκεί που είναι η φυσική της θέση, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.
Απόστολος Πόδας (Πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικού/Αρχέλαου): Τα 51 χρόνια σηματοδοτούν μια πορεία καταξίωσης που χαρακτηρίζει και την Κατερίνη. Ο Πιερικός μας είναι ένα από τα σύμβολα της πόλης μας. Εύχομαι και κάνουμε αγώνα γι’ αυτό, και μέσω της καταγραφής της ιστορίας, να γίνουν τα νέα τα παιδιά πρώτα Πιερικοί. Καλή Ανάσταση, με υγεία και αγάπη στις καρδιές όλων. Όλοι μαζί να σταθούμε μαζί, να σταθούμε όρθιοι.
Νίκος Καλαμπάκας (Πρόεδρος Παλαιμάχων): Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Συμπληρώνοντας 51 χρόνια από την ίδρυση του Πιερικού η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την Ανάσταση στον Πιερικό και στο ποδόσφαιρο.
Δημήτρης Λιόλιος (Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Πιερικός): Τα 51 χρόνια είμαι βέβαιος πως θα γιορταστούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο που θα ικανοποιήσει τον Σ.Φ.Ι.Π. και όλους τους φιλάθλους της Πιερίας και αυτός δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Ένας στόχος που είναι εφικτός και πραγματοποιήσιμος σύμφωνα με την μέχρι τώρα πορεία και από το πρόγραμμα που απομένει. Στη φετινή επέτειο θα γίνει πραγματικότητα το όραμα πολλών ετών αναμονής για τους φιλάθλους του Πιερικού.
Λευτέρης Βασιλειάδης (Πρόεδρος του Σ.Ο.Π ΘΥΡΑ 5): Ζούμε για τον Πιερικό και ευχόμαστε να δούμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Μας συγκινούν όσοι αγαπούν και ασχολούνται με τον Πιερικό. Καλό Πάσχα σε όλους.
Κώστας Μπαλούκας (Πρόεδρος του CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ): Ευχόμαστε του χρόνου τέτοια μέρα να βλέπουμε έναν δυνατό Πιερικό στη Super League και όλους τους φίλους της ομάδας χαρούμενους και περήφανους για την πορεία της. 51 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Γιώργος Χατζάρας (Προπονητής του Πιερικού): Καλό Πάσχα σε όλους και η πραγματική Ανάσταση να είναι Ανάσταση και για τον Πιερικό.
Γιώργος Θεοδοσιάδης (Κάραμελ - Φροντιστής): Η ιστορία του συλλόγου είναι παρακαταθήκη για την νέα γενιά. Ο Πιερικός είναι υπόθεση όλων. Όποιος δεν γνωρίζει και δεν σέβεται την ιστορία δεν έχει μέλλον. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει Πιερικός. Όλοι έρχονται και παρέρχονται. Οι φίλαθλοι μένουν. Υγεία σε όλο τον κόσμο.
Ποδοσφαιριστές
Γιάννης Συμεωνίδης: Με την ευκαιρία των άγιων αυτών ημερών θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Ανάσταση, με υγεία σε όλο τον κόσμο, υπομονή και καρτερικότητα γι’ αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε όλοι μας και να ευχηθώ με την Ανάσταση του Κυρίου να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας. Επίσης για την αγαπημένη μας ομάδα που είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 51 χρόνων από την ίδρυση της να τα χιλιάσει κι ας ευχηθούμε φέτος να έρθει και η δική της Ανάσταση που περιμένουμε 20 χρόνια τώρα. Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και με το καλό να δούμε τον Πιερικό τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά εκεί που ονειρευόμαστε όλοι μας.
Γιώτης Γιατζιτζόγλου: Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και να καταφέρουμε με επιτυχία αυτό που ξεκινήσαμε εξ’ αρχής για να χαρούμε στο τέλος την άνοδο. Αυτό θα είναι μια ευχάριστη νότα για την ιστορία του Πιερικού και για τις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Γιώργος Χατζηζήσης: Μακάρι τα γενέθλια του Πιερικού να σηματοδοτήσουν την άνοδο της ομάδας. Χρόνια Πολλά, υγεία σε όλους και σύντομα να βγούμε από την οικονομική κρίση.
Γιώργος Γκουγκουλιάς: Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία που είναι το σημαντικότερο στη ζωή μας. Εύχομαι για την επέτειο του συλλόγου εμείς οι ποδοσφαιριστές να κάνουμε δώρο την άνοδο στην Super League. Το αξίζει η ιστορική ομάδα του Πιερικού, όπως και ο κόσμος του.
Τάσος Καρακούτσης: Η ιστορία του Πιερικού είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε να συνεχίσουμε την ιστορία με την άνοδο του Πιερικού στα μεγάλα σαλόνια, εκεί που αξίζει ο Πιερικός και με τη φετινή του πορεία. Καλό Πάσχα, καλές γιορτές με υγεία σε όλους.
Ιγκόρ Κόιτς: Εύχομαι Χρόνια Πολλά στην ομάδα και να γιορταστεί η επέτειος με την άνοδο που όλοι περιμένουμε. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Μαρσέλο Πέντα: Είμαι 3 χρόνια στην Κατερίνη και αισθάνομαι ευτυχισμένος που είμαι παίκτης του Πιερικού. Θέλω η ομάδα να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία και εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα.
Δημήτρης Τόσκας: Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία πάνω απ’ όλα. Εύχομαι να είστε όλοι κοντά στην ομάδα και να μας στηρίζετε όπως τα τελευταία χρόνια.
Στέφανος Κραγιόπουλος: Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση. Μακάρι να πανηγυρίσουμε την άνοδο και να δώσουμε χαρά σε όλους όσους μας πιστεύουν.
Νέστορας Κωτσιόπουλος: Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους ανθρώπους να έχουν υγεία και χαρούμενη Ανάσταση του Κυρίου. Στο σύλλογο σας εύχομαι να έχει πάντα υπομονή για να υποστηρίζει και να ενισχύει την ομάδα μας.
Πέτρος Κοντέων: Μένει λίγος καιρός για να καταφέρουμε αυτό που θέλει όλος ο κόσμος της Κατερίνης και εμείς. Καλό Πάσχα σε όλους τους φιλάθλους του Πιερικού.
Νίκος Πουρτουλίδης: Είχα την τύχη να είμαι παρών στα 50χρονα και εύχομαι αφού η ομάδα πέρυσι έκλεισε μισό αιώνα ζωής, στον επόμενο να έχει περισσότερες επιτυχίες και να συνεχίσει να τιμά με την παρουσία της την πόλη της Κατερίνης και το νομό Πιερίας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εύχομαι όλοι να είναι κοντά στις οικογένειες τους και να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται αυτές τις άγιες ημέρες. Καλή Ανάσταση.
Παύλος Δήμου: Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου. Ο συνδυασμός της 51χρονης ιστορίας με την άνοδο θα είναι το καλύτερο για την πόλη της Κατερίνης. Καλή Ανάσταση.
Γιάννης Λαζαρίδης: Χρόνια Πολλά στον Πιερικό μας. Εύχομαι τα 51 χρόνια να συνδυαστούν με την άνοδο του Πιερικού. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Χρήστος Κουτσοσπύρος: Εύχομαι τα 51 χρόνια ιστορίας να συνοδευτούν με την άνοδο στην Super League. Υγεία σε όλους του Πιεριείς, οικογενειακή ευημερία και καλές γιορτές.
Λευτέρης Ιντζόγλου: Εμείς φέτος κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, παίκτες και διοίκηση, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά, φτάσαμε στο σημείο να κυνηγούμε την απευθείας άνοδο. Με τη στήριξη του κόσμου που μας δίνει δύναμη θα ήταν ευχάριστο να γιορτάσουμε τα 51χρονα με την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Ντέγιαν Μπλαζέφσκι: Αυτή τη χρονιά είναι ευκαιρία για την άνοδο. Το αξίζει η ομάδα, ο κόσμος κι εμείς. Ο Πιερικός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. Καλή Ανάσταση σε όλους.
Χρήστος Ελευθεριάδης: Εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει στην πορεία που θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Χρόνια Πολλά στον Πιερικό και Καλές γιορτές.
Νίκος Πουρσανίδης: Εύχομαι στην ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Καλό Πάσχα και υγεία σε όλους.
Πέτρος Καμινιώτης: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία κι ευτυχία σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες. Ο κόσμος της Κατερίνης να έχει την ψυχική δύναμη να βοηθήσει τον Πιερικό και εύχομαι στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στους φιλάθλους, στον Πρόεδρο, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Μάρκους Μοκακέ: Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα του Πιερικού. Της εύχομαι καλή τύχη και άνοδο. Χρόνια Πολλά στον Πιερικό.
Γιώργος Πουλόπουλος: Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά και μακάρι να γιορτάσουμε τα 51χρονα στην Ά Εθνική.
Στέφανος Σκέντος: Η ιστορία του Πιερικού είναι μεγάλη. Η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι στις μεγάλες κατηγορίες. Η θέση που της αξίζει είναι η Ά Εθνική. Εύχομαι να τα χιλιάσει. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Πάρης Μπακάλης: Εύχομαι τα Χρόνια να γίνουν εκατό, να έχουμε υγεία και όλοι όσοι αγαπάμε και είμαστε κοντά στον Πιερικό, όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο στο τέλος της χρονιάς.
Ιβάν Ρούσεφ: Ο Πιερικός έχει μεγάλη ιστορία. Το γνωρίζω καλά γιατί ζω πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Ο Πιερικός πρέπει να ανέβει Super League, το θέλουμε όλοι. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπρόσωπους, όλα τα μέλη του Πιερικού για τις ευχές και εύχεται με τη σειρά του η Ιστορία της ομάδας να πλουτίσει με ακόμη μεγαλύτερες στιγμές δόξας και χαράς.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Φ.Ι.Π.
http://www.pierikos.info/site/index.php/773-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-51%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1
Από σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:40, δεν υπάρχω πλέον στο παρόν forum.
Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες...
<<

leykos

Δημοσ.: 78

Εγγραφη: Αύγουστος 19th, 2009, 10:48 pm

Δημοσίευση Απρίλιος 11th, 2012, 8:25 am

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας ομάδα τον ΠΙΕΡΙΚΟ εύχομαι μαζί με την Ανάσταση του κυρίου μας να έρθει και η πολυπόθητη άνοδος. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.
<<

costas-pireas

Δημοσ.: 107

Εγγραφη: Αύγουστος 24th, 2009, 8:22 am

Δημοσίευση Απρίλιος 11th, 2012, 8:51 am

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

Χρόνια Πολλά στον Πιερικό της καρδιάς μας.

Καλή Ανάσταση στον Πιερικό των Ονείρων μας.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ ΜΟΥ.
<<

zisathan

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 319

Εγγραφη: Αύγουστος 15th, 2009, 1:28 am

Τοποθεσια: Βύρωνας, Αθήνα

Δημοσίευση Απρίλιος 11th, 2012, 11:18 am

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΕΡΙΚΕ ΜΑΣ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙΣ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ! ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
"ΖΩ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ SUPER LEAGUE ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ!"
<<

$tef-Pierikos

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 232

Εγγραφη: Ιούλιος 21st, 2010, 9:52 pm

Τοποθεσια: Greece, Olympus, Pieria, Katerini

Δημοσίευση Απρίλιος 11th, 2012, 1:41 pm

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά !
51 χρόνια ένδοξης Ιστορίας και συνεχίζουμε ...

Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους ανεξαίρετα.
Τα όνειρα όλων μας εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, σε όλους τους τομείς.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!
52 XΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ !

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ μαγκιά ΔΕΝ είναι να είσαι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, 'Αρης ...
Μαγκιά είναι να είσαι μόνο ΠΙΕΡΙΚΟΣ !
<<

pate

Δημοσ.: 1263

Εγγραφη: Αύγουστος 15th, 2009, 12:10 am

Δημοσίευση Απρίλιος 11th, 2012, 6:39 pm

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

Χρόνια πολλά Πιερικε μας να τα χιλιάσεις

Εκεί ψηλά στον Όλυμπο υπάρχει μια ομάδα
Μέχρι και οι 12 θεοί φωνάζουν Πιερικαρα.

51 χρόνια Πιερικός και ότι καλύτερο να το συνδυάσουμε φέτος με την άνοδο μας εκεί που ανήκουμε στην super league.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5
<<

15august

Δημοσ.: 300

Εγγραφη: Αύγουστος 14th, 2009, 3:27 pm

Τοποθεσια: Κατερίνη

Δημοσίευση Απρίλιος 13th, 2012, 12:08 am

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

Ευχών συνέχεια για τα γενέθλια του Πιερικού και το Άγιο Πάσχα.

Στο αφιέρωμα του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού για την 51η επέτειο από την ίδρυση του μεγάλου σωματείου της Κατερίνης, επιχειρήσαμε και συγκεντρώσαμε ευχές από όσο το δυνατό περισσότερους εκπρόσωπους της ομάδας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές απουσίαζαν δικαιολογημένα, κάποιοι μας «ξέφυγαν» άθελα μας. Τέσσερις ακόμη νεαροί, ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού καταθέτουν τις ευχές τους στην ιστοσελίδα μας. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική τους ζωή και την ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Αλέξανδρος Σεχολάρι: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και η ομάδα μας να πραγματοποιήσει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Super League.
Γιώτης Τσιντώτας: 51 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ! 51 Χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία που πραγματικά αξίζει. Χρόνια Πολλά σε όλους και καλές γιορτές.
Σίμος Παπαδόπουλος: Εύχομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει ριζικά και η ομάδα του Πιερικού να φτάσει ψηλά, όπως τα παλιά, ένδοξα χρόνια, στην Super League. Η ομάδα φέτος είναι πολύ δυνατή. Αισθάνομαι κι εγώ δυνατός και έτοιμος για να προσφέρω τα αναμενόμενα και να συνεισφέρω στην άνοδο. Καλό Πάσχα, υγεία, ευτυχία και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.
Ανδρέας Μετενίδης: Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Ελπίζω η ομάδα μας να πετύχει το στόχο της.

Στον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας Πιερικού αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για την ενότητα και την δυναμική που επικρατεί στον Πιερικό μας. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και για τα θετικά συμπεράσματα που αποκομίσαμε και από του αθλητές του Πιερικού, καθώς πρόκειται για ανθρώπους με θέληση, με άποψη, με αγάπη και με συνέπεια για την ομάδα.
Είμαστε αισιόδοξοι. Είμαστε υπερήφανοι. Είμαστε Πιερικοί.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Φ.Ι.Π.

http://www.pierikos.info/site/index.php/776
<<

than

Δημοσ.: 469

Εγγραφη: Αύγουστος 18th, 2009, 9:36 pm

Δημοσίευση Απρίλιος 15th, 2012, 7:02 pm

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

Καλή Ανάσταση σε όλους και για την γενέθλια ημέρα της ομάδας μας να τη βρει ο επόμενος χρόνος στη μεγάλη κατηγορία.
<<

pate

Δημοσ.: 1263

Εγγραφη: Αύγουστος 15th, 2009, 12:10 am

Δημοσίευση Απρίλιος 16th, 2012, 4:20 pm

Re: Ευχές για τα 51α γενέθλια του Πιερικού και για το Άγιο Πάσχα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΥΤΗ ΑΝΟΔΟ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

Επιστροφή στην ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-12

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr