Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

<<

rakosilektis

Δημοσ.: 880

Εγγραφη: Μάρτιος 5th, 2010, 1:50 pm

Δημοσίευση Ιούνιος 29th, 2012, 6:53 pm

Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους, θα αξιολογηθούν οι νεαροί απο την Πιερία
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος, δίνοντας την εικόνα που επικρατεί αυτή την εποχή στα θέματα τα οποία «τρέχουν» για την ΠΑΕ της Πιερίας.
Αρχικά τόνισε πως υπάρχει μια στασιμότητα λόγω των εξελίξεων στην Σούπερ Λίγκα, μίλησε για την αξιολόγηση που θα γίνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής, είπε ότι έχουν στοχοποιηθεί οι έμπειροι που ενδιαφέρουν την ομάδα της Κατερίνης, ενώ μίλησε και την άνοδο του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία:
<<Κινούμαστε σχετικά αργά, δεδομένο ότι υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν τη Σούπερ Λίγκα δηλαδή τι θα γίνει με τις μεταγραφές στη Σούπρ Λίγκα, τι θα γίνει με τις ανανεώσεις, αν αυτό δημιουργεί ένα καινούργιο ενδιαφέρον για την αγορά στις ομάδες της Β΄ Εθνικής, δε βιαζόμαστε δηλαδή να κλείσουμε το ρόστερ, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και ξέρουμε πως θα το κάνουμε.
Από εκεί και πέρα, αργά και σταθερά.
Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή αποδεσμεύεται ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό δυναμικό, το οποίο ασφαλώς και βεβαίως ενδιαφέρει τον Πιερικό.
Ως εκ τούτου οφείλουμε να αναμένουμε. Δε βιαζόμαστε να κάνουμε κινήσεις, έχουμε στοχοποιήσει τα πράγματα ξέρουμε τι θέλουμε να φτιάξουμε φέτος στην ομάδα και έχουμε προτεραιότητες. Φέτος το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα η Β΄ Εθνική θα χαμηλώσει πολύ τα μπάτζετ, διότι δεν υπάρχουν ασφαλείς πηγές χρηματοδότησης πέρα από τις χρηματοδοτήσεις των μετόχων, κι αυτό δημιουργεί δυσκολίες γιατί η αγορά δεν επιτρέπει ανοίγματα>>.


Αξιολόγηση νεαρών παικτών από την Πιερία
<<Κατόπιν τούτου λοιπόν για να είμαι σαφής και να μη μπερδευόμαστε, έχουμε αποφασίσει να ενισχύσουμε σημαντικά τον Πιερικό όσον αφορά τον κορμό και να αξιοποιήσουμε αφού αξιολογήσουμε πάρα πολύ προσεκτικά, όλο το τοπικό δυναμικό.
Γι αυτό το λόγο από τις 10 Ιουλίου ο προπονητής, ο 2ος προπονητής ο βοηθός του, ο γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, επί μια εβδομάδα θα κάνουν αξιολογήσεις και τέστ στο γήπεδο με παιδιά από την Πιερία και του Πιερικού και εκτός Πιερικού, έτσι ώστε να καταλήξουν στο ποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, μπορούν να στελεχώσουν με αξιοπιστία το ρόστερ του Πιερικού.
Μία κατεύθυνση που κινούμαστε είναι αυτή. Θα κάνουμε προσεκτική αξιολόγηση να μην αδικήσουμε κανένα παιδί, γιατί σε τόσο ευαίσθητη ηλικία δε χρειάζεται να το τραυματίζεις με βιαστικές κινήσεις, θα κάνουμε προσεκτική αξιολόγηση, κάποια από αυτά θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας σε ένα ολιγομελές ρόστερ και να αξιολογούνται ως ποδοσφαιριστές καθημερινά, να συμμετέχουν στην τεχνικοτακτική της ομάδος και γιατί όχι και στους αγώνες.>>Για τους έμπειρους που θα αποκτηθούν
<<Από εκεί και πέρα, σε θέσεις που έχουμε θεωρήσει ότι πρέπει ο Πιερικός να έχει έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, έχουμε στοχοποιήσει πρόσωπα και δουλεύουμε στην κατεύθυνση ώστε να πετύχουμε αυτές τις μεταγραφές>>.


Για την άνοδο του Πλατανιά
<<Ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος ο Πλατανιάς. Υπήρξε από την αρχή μια ομάδα με συνοχή, ήξερε τι ζητάει στο γήπεδο, είχε ποδοσφαιριστές αφοσιωμένους στο στόχο, δε δούλεψε με ταμπέλες, δούλεψε με παιδιά πολεμιστές και πέτυχε το αποτέλεσμα που πέτυχε. Από την ώρα που κατάφερε να πάει στα πλέι-οφ, όλα ήταν πλέον ανοιχτά. Πήρα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς και τον συνεχάρην>>.

αναρτηση στο Pieriasport.gr
<<

Κρόνιος

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 316

Εγγραφη: Αύγουστος 14th, 2009, 1:43 am

Τοποθεσια: Καβάλα

Δημοσίευση Ιούλιος 1st, 2012, 1:25 pm

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Εγώ λέω να πάρουμε τον Πίου... :lol:
<<

ΦΡΑΤΕ

Δημοσ.: 737

Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2009, 8:57 pm

Δημοσίευση Ιούλιος 1st, 2012, 8:32 pm

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Από σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:40, δεν υπάρχω πλέον στο παρόν forum.
Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες...
<<

15august

Δημοσ.: 300

Εγγραφη: Αύγουστος 14th, 2009, 3:27 pm

Τοποθεσια: Κατερίνη

Δημοσίευση Ιούλιος 2nd, 2012, 12:24 am

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Ο Μπρούστερ με τον Αφάς είναι ελεύθεροι; Πάντως έμπειροι είναι.
Η νοημοσύνη μας δεν προσβάλλεται άλλο.
<<

rakosilektis

Δημοσ.: 880

Εγγραφη: Μάρτιος 5th, 2010, 1:50 pm

Δημοσίευση Ιούλιος 2nd, 2012, 1:03 pm

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Στόχοι από… Βραζιλία για τον Πιερικό!
Συνεχίζονται οι διεργασίες για τα μεταγραφικά των μελανόλευκων, με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο και τον προπονητή, Νίκο Γκουλή, να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες. Μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις για την ενίσχυση, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις για ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις. Όπως έχει τονιστεί, προ των πυλών παραμένουν οι Φαμπίνιο Μασάδο και Τιερί Ζαουί, ενώ σε καλό δρόμο δείχνει και η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού, Αντώνη Γιόνδη, το ενδιαφέρον για τον οποίο διαβάσατε στη mikriliga.com.
O υψηλόσωμος φορ, που αποχωρεί όπως φαίνεται από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, συνεργάστηκε παλιότερα στον Ιωνικό με τον Γκουλή, ενώ έχει περάσει και από τον Άγιο Δημήτριο. Επίσης, μένει να φανεί αν υπάρξουν εξελίξεις στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους (όπως οι Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ταμπάσης, Στρατηλάτης, Παυλίδης, Χιντζίδης, Ταφαρλής κ.α).

Τις τελευταίες ώρες στη λίστα έχει προστεθεί ο 24χρονος Ισπανός χαφ, Λόπεζ, με θητεία στη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα, ενώ στο προσκήνιο ήρθαν και δυο Βραζιλιάνοι, πλην του Φαμπίνιο. Ο ένας φημολογείται ότι αποτελεί πρόταση του… τελευταίου και πρόκειται για 24χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ. Ο δεύτερος ακούγεται ότι είναι επιθετικός, που έχει ξαναπαίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και το επόμενο διάστημα θα διαφανεί αν εκτός από «καπνό» υπάρχει και… φωτιά. Τέλος, οριστικοποιήθηκε όπως αναμενόταν ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πιερικού θα διεξαχθεί στο Ελατοχώρι.Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ
<<

dias

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 167

Εγγραφη: Σεπτέμβριος 28th, 2009, 12:39 am

Δημοσίευση Ιούλιος 3rd, 2012, 7:07 pm

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Κρόνιος έγραψε:Εγώ λέω να πάρουμε τον Πίου... :lol:ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΟΥΛ.... ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ , ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ...... :lol: :lol: :lol:
<<

xar

Δημοσ.: 84

Εγγραφη: Φεβρουάριος 23rd, 2012, 9:14 pm

Δημοσίευση Ιούλιος 5th, 2012, 10:30 am

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΣ,ΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ.ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.ΤΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ;ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ.
<<

pate

Δημοσ.: 1263

Εγγραφη: Αύγουστος 15th, 2009, 12:10 am

Δημοσίευση Ιούλιος 5th, 2012, 8:26 pm

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

«Έχω όλη την καλή διάθεση να γεφυρωθεί αυτή η διαφορά και να συνεχίσω. Πέρασα πολύ καλά στον Πιερικό, δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά δεν διεκδικώ τίποτα άλλο παρά τα δεδουλευμένα. Είναι στο χέρι της διοίκησης να τα βρούμε. Είμαι ανοικτός να συζητήσουμε. Δεν έχω συζητήσει με τη Δόξα Δράμας και κανείς δεν με πίεσε να κάνω προσφυγή για να πάρω μεταγραφή».
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Footb ... -ta-vroyme

Στην σειρά και ο Κοντέων


Όπως φαίνεται ο Παπαδόπουλος θέλει να πάρει μαζί του ένα πυρήνα ποδοσφαιριστών που πιστεύει και εμπιστεύεται από αυτούς που είχε στον Πιερικό. Τρίτος στην σειρά είναι ο Πέτρος Κοντέων . Στην περίπτωση αυτή υπάρχει ένα κώλυμα από την πλευρά του παίκτη που από τις 25 του Ιούνη έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Πιερικού η οποία εκδικάζεται την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε μπορεί να δώσει τα χέρια αλλά δεν μπορεί να επισημοποιήσει την όποια συμφωνία.

Πάντως όταν τον ρωτήσαμε αν του έχει γίνει κάποια κρούση από την Δόξα το επιβεβαίωσε χωρίς δισταγμό : «Μου έχουν μιλήσει τώρα οι άνθρωποι της Δόξας και μπορώ να πω ότι υπάρχει πολύ καλό έδαφος, όμως υπάρχει κάποιο κώλυμα για το οποίο πρέπει αναγκαστικά να περιμένουμε λίγες μέρες. Πάντως νομίζω ότι αν όλα πάνε καλά θα έχω την τιμή να φορέσω την φανέλα της Δόξας».

-Να συμπληρώσουμε τι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην λίστα του Παπαδόπουλου είναι και το όνομα ενός πρώην «μαυραετού» του Γιώργου Χατζηζήση που και αυτός βρίσκεται στο στρατόπεδο της ομάδας της Πιερίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

πηγη drama sport

ΥΓ και με τον ενα και με τον αλλο δεν γινετε ασ αποφασιση ο παικτης τη θελει δεν μπορει να παιξει και στις 2 ομαδες ταυτοχρονος η υπαρχει κατι αλλο;
οι δευτερες δηλωσεις ανερουν τις πρωτες και οι πρωτες τις δευτερες και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα και 2 αυγα τουρκιας
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5
<<

rakosilektis

Δημοσ.: 880

Εγγραφη: Μάρτιος 5th, 2010, 1:50 pm

Δημοσίευση Ιούλιος 11th, 2012, 1:31 am

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΗ ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη. Ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία με την ΠΑΕ Πιερικός μέχρι τις 30-06-2014, επιστρέφοντας έτσι στη γενέτειρά του. Ο Βασιλειάδης ξεκίνησε από τον Βατανιακό, από όπου τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού, μετά έπαιξε στους Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης ενώ τα τελευταία δύο χρόνια υπερασπίστηκε τα γκολπόστ της Δόξας Κρανούλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεοαποκτηθείς πορτιέρο είναι γιος του παλαίμαχου άσου του Πιερικού, τερματοφύλακα Λευτέρη Βασιλειάδη.Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Τρίτη, Ιούλιος 10, 2012
<<

ΦΡΑΤΕ

Δημοσ.: 737

Εγγραφη: Σεπτέμβριος 22nd, 2009, 8:57 pm

Δημοσίευση Ιούλιος 13th, 2012, 7:54 pm

Re: Κώστας Παπαδόπουλος: Έχουμε στοχοποιήσει τους έμπειρους

Εικόνα
Τσιντώτας αντί Καπίνο στην Εθνική
Με τον Παναγιώτη Τσιντώτα θα συμπληρωθεί η 18άδα της Εθνικής Νέων στον τελικό του Euro με αντίπαλο την Ισπανία.
Ο νεαρός γκολκίπερ του Λεβαδειακού θα αντικαταστήσει στην αποστολή τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος μετά την αποβολή του απέναντι στους Άγγλους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Ο Τσιντώτας ενημερώθηκε για την εσπευσμένη κλήση του και αναμένεται να φτάσει στο Ταλίν το μεσημέρι (12:30) του Σαββάτου.
Βέβαια ο Σωκράτης Διούδης θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία του εθνικού συγκροτήματος στον τελικό της Κυριακής (15/07, 21:30).
contra.gr

Φέρτε μας την κούπα Παναγιώταρε...
Από σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:40, δεν υπάρχω πλέον στο παρόν forum.
Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες...
Επόμενο

Επιστροφή στην ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-12

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr