ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Συντονιστής: GATE 5

<<

pate

Δημοσ.: 848

Εγγραφη: Αύγουστος 14th, 2009, 11:10 pm

Δημοσίευση Ιούλιος 2nd, 2010, 11:52 am

Re: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010
Σοφές κουβέντες και συμβουλές από τον μεγάλο ποδοσφαιριστή του Πιερικού Παρασκευά Πορτοκαλίδη
Από μια παλιά συνέντευξη του Πορτοκαλίδη στο Χρήστο Γιαννούλη, στα ''ΓΕΓΟΝΟΤΑ'', θα κρατήσουμε ως ιστορικά κειμήλια, ως συμβουλές και μαθήματα ζωής, λίγες λέξεις με εξέχουσα σημασία και σπουδαιότητα.

''Είμαι ο Παρασκευάς Πορτοκαλίδης, γέννημα θρέμα της Κατερίνης. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σπίτι μου είχα τις στοές των υπονόμων της πόλης και την αλάνα του παλιού γυμνασίου. Έξι μήνες τον χρόνο ξυπόλητος και τους υπόλοιπους μ' ένα ζευγάρι παπούτσια-τρύπια στις μύτες- φτιαγμένα από τον πατέρα μου, με τα δάχτυλα πάντα ματωμένα, κλωτσώντας πάντα άδεια κουτιά και πότε μπάλλες από πανιά''.

''Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου προπόνηση, μου είχαν δώσει ένα ''ζευγάρι ποδοσφαιρικά'' παράταιρο, γεμάτο καρφιά από μέσα, που τρυπούσαν τις πατούσες μου, χωρίς βέβαια εγώ να δείχνω τον πόνο που ένοιωθα και δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό μου στους φτασμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τελειώνοντας βέβαια την προπόνηση είναι περιττό να σας πω ότι τα πόδια μου κολυμπούσαν στο αίμα από τα καρφιά''.

''Θέλω να παρακαλέσω τους σημερινούς παίκτες του Πιερικού να μην ξεχνούν ποτέ τις ευθύνες που έχουν σε μία ομάδα σαν τον ένδοξο Πιερικό''.

Υποκλινόμαστε σε ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή του Πιερικού μας και αισθανόμαστε δέος και τεράστια ευθύνη όταν βγαίνει από τα χείλη μας η λέξη Πιερικός, όταν παίρνουμε το θάρρος και την τιμή για να αναφερόμαστε σε γιγαντιαίες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες, όπως ο σεβαστός Παρασκευάς Πορτοκαλίδης.

Γιάννης Τσαπουρνιώτης
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5
<<

Stef-Pierikos

Άβαταρ μέλους

Δημοσ.: 1087

Εγγραφη: Αύγουστος 17th, 2009, 3:12 pm

Τοποθεσια: Κατερίνη: Η Μελανόλευκη πόλη

Δημοσίευση Ιούλιος 21st, 2010, 3:54 pm

Re: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Χθες στο γήπεδο της Σφενδάμης
Παλαίμαχοι Σφενδάμης – Παλαίμαχοι Πιερικού 0-6

Με την ευκαιρία της γιορτής του Προφήτη Ηλία οι Παλαίμαχοι του Πιερικού αντιμετώπισαν στη Σφενδάμη τους Παλαίμαχους της Αναγέννησης Σφενδάμης τους οποίους και νίκησαν με 6-0.

Τα γκολ των Παλαίμαχων του Πιερικού πέτυχαν ο Ταβουκτσής, ο Λευτέρης Φωτιάδης, Ο Κώστας Πόδας, ο Τζιώκας, ο Β. Δαδάκος και ο Στέφανος Ασλανίδης.

Χθες η Σφενδάμη είχε και το παραδοσιακό πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο λόγω της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία που υπάρχει στη Σφενδάμη.
ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ, μαγκιά δεν είναι να είσαι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, 'Αρης. Μαγκιά είναι να είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ !
Εικόνα
G.5
http://www.youtube.com/watch?v=T3F18jfKBa4&feature=related
Προηγούμενη

Επιστροφή στην ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ:

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης